About - Hungary

DEPORTIVO-LA-CORUNA.COM - INFORMÁCIÓ HONLAPRÓL

Először is, ez a weboldal nem a Real Club Deportivo La Coruńa hivatalos honlapja. A hivatalos spanyol nyelvűt itt 

Ez volt az oka , hogy egy holland rajongó, Leon  2000 márciusában elindította a Nemzetközi Deportivo honlapot. Deportivot az interneten keresztül akarta bemutatni a spanyol nyelvet nem ismerőknek.  Egyedül töltötte meg az oldalt tartalommal, mint például a legfrissebb hírek, az idényhez kapcsolódó frissítések, a klubbal és csapattal kapcsolatos információk, gól-videók és háttérképek.

Ez sikerült is neki, hisz sokan érdeklődtek Deportivo után olyanok akik nem értették a spanyol nyelvet, így ez az oldal kiváló forrás volt nekik.

2002 áprilisában Leon úgy döntött, hogy alakít egy csapatot hogy még többet is javítson honlapon. Így lehetőség nyílt arra, hogy a tartalmi információ tovább növekedjen, új mellékletekkel bővüljön az oldal és a web oldal új külsejére is jutott energia. Az új verzió 2002 májusában készült el, majd 2002 decemberében nyerte el mai kinézetét az oldal.

MEGJEGYZÉS:AMIT AKARUNK ÉS AMIT NEM

A Nemzetközi Depor weboldalt Depor szurkolók csinálják Depor szurkolóknak. Ez nem a hivatalos weboldal, nincs közvetlen kapcsolatunk a játékosokkal és nincs befolyásunk a klub hivatalos ügyeibe. Nem képviseljük a klubot.

Ha te egy tehetséges fiatal játékos vagy aki szeretne a Deporban játszani, akkor közvetlenül a hivatalos honlapon keresztül lépj kapcsolatba a klubbal.

Nem tudunk jegyeket lefoglalni és nem tudunk küldeni ingyenes ajándéktárgyakat, mint például póló, autogramm-kártya, képek, aláírások vagy bármilyen más ajandék.  Inkább azon gondolkozz miben tudnál segíteni nekünk.

Mi összegyűjtjük a cikkeket, képeket az interneten található anyagokból (főleg spanyol forrásból) és lefordítjuk a Deportivo-La-Coruna.com számára, mint egy „Depor-központ”, ahol minden Deporral kapcsolatos hír és pletyka angol nyelven elérhető. Újra szeretnénk leszögezni, mi nem képviseljük a klubot semmilyen módon, így néha a véleményünk is megtalálható egyes cikkekben. 


DEPORTIVO-LA-CORUNA.COM - THE FANCLUB

Deportivo-La-Coruna.com hivatalos szurkolói csoport, olyan tagokkal akik aktívan résztvesznek a fórumon.
Ez a Deportivo La Coruna  első nemzetközi, földrészeket összekötő szurkolói csoportja.

A tagság előnyei között szerepel a saját, speciális fórum,amely lehetőséget ad más szurkolók megismerésére is. Kedvezőbb lehetőség nyilik a jegyvásárlásra, részt vehetsz egy-egy találkozón a La Corunaban és jogod van szavazni az év játékosára.


A szurkolói csoport egy olyan közösség, ahol a támogatók megoszthatják véleményüket a csapat jó és rossz pillanatairól és együtt munkálkodnak azon, hogy a csapat jobb és jobb legyen.

Hogyan lehetsz tag?

A szurkolói csoportunk zártkörű. Ez azt jelenti, ha nem ismerünk – nem fogadjuk el jelentkezésed. Jelentkezésed csak akkor fogadjuk el, ha aktív és értelmes hozzászólásaid vannak a fórumban és felfigyelünk Rád vagy már egy vagy több aktív tag beajánl.

SITE INFORMATION HOME PAGE